eternia.forumowisko.net Strona Główna
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy  Statystyki Rejestracja  Zaloguj  Album  Download
Reklama

Najlepszy humor w sieci !!!

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowe mapy ;]
Autor Wiadomość
Cyrzan 

Wysłany: 2008-03-27, 19:10   Nowe mapy ;]

Na początku (gdyż jest to mój pierwszy post) chciałbym Adminowi pogratulować, wykonał bardzo dobrą robotę z serwerem jak i forum (długo szukałem takiego serwera, gdzie można konkretnie i przy super graczach pograć). Ale do rzeczy, fajnie by było gdybyście raz na jakiś czas dodali nową mapę :). Jest wiele, które dorównują takim jak de_dust czy np. Aztec. Dlatego (jeśli oczywiście podoba się ten pomysł Administratorowi) proszę o rozpatrzenie xD mojej prośby :mrgreen: . W tym temacie pozostali członkowie forum mogą dawać, jeśli chcą propozycje jakie mapy mogłyby się znaleźć w cs. Cyrzan

Tanker
Administrator

Wysłany: 2008-03-29, 13:33   

dodałem trochę map, więcej info w dziale poświeconym serwerowi

Pacuch

Wysłany: 2008-03-31, 21:09   

Fajne są Ratsy
rats 2
rast 3
csde_rats
i tak delej :-P

*RaSTa*

Wysłany: 2008-04-04, 20:54   

Wymieniać każdy może, powinien tu panować jakiś regulamin... np. jeżeli proponujesz mapkę, to daj linka do ściągnięcia, gdzie znajdują się screeeny i opis.

Kilka mapek:
- de_eldorado ( coś na miarę westwood'a ; ogólnie jest to jego kontynuacja ) * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *

- cs_rio ( bardzo ciekawa mapka, aztec i dd sie przy niej chowają :P ) * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *

- cs_casa ( jak dla mnie klasyka CS'a ) * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *

- cs_crackhouse ( następna mapka z klasyki ) * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *

- de_celtic ( na innych serwerach się sprawdziła, więc może i tu sie przyjmie ) * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *

- de_telos2 ( mapka średniej wielkości, mogła by zastąpić dusta ) * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *

- de_dust4ever ( największa alternatywa dla dust'a i dust'a 2 ) * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *

- de_italian_v2 ( italy z bombą :-) , akurat na 16 osób, bardzo ciekawie zrobiona ) * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *

- fy_grass_labyrinth ( natrafiłem na nią ostatnio, bardzo fajna mapka na rozluźnienie i wyostrzenie słuchu ) * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *

- de_sand_square ( następna mapka mogąca rywalizować z dust'em i dust'em 2 ) * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *

- cs_greatassault_b2 ( odmiana assault, graficznie miodzio , najważniejszy jest fakt że ct nie stoi na niej na przegranej pozycji ) * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *

Odpowiedz do tematu