Witam!
Chyba każdy mnie zna? Jak nie to myśle, że pozna. Wiele osób wie, iż byłem adminem ETERNII, z nieznanych mi okoliczności zostałem zdegradowany bez żadnych wyjaśnień. O to nie mam pretensji. Zauważyłem także, iż powstało inne forum. Będąc adminem spełniałem swoje funkcje bezbłędnie, Ci co mieli dostać bana dostali, a Ci co zasłużyli sobie na kick'a otrzymali go!
Mam 17 lat, uczęszczam do LO. Interesuję się Sportem, Muzyką, Komputerem i Internetem oczywiście. Będę niósł wszelką pomoc potrzebującym! Jako, że znam się na oprogramowaniach i innych sprawach związanych z komputerami, chętnie pomogę.
4 lata stażu w cs'a, zaawansowany gracz. (Na razie wysoki ping, ale w nastepnym tygodniu zmieniam neta [ byli dziś i sprawdzali przesył ]). Admin na kilku serverach w tym także na własnym. Znajomość AMX równa 100%. Mikrofon mam, chętnie uczestniczę w wszelkich sparingach.
Może w końcu rozpatrzycie podanie? Ile mozna czekać? W regulaminie powinno być jasno napisane, że każdy użytkownik, a zarazem klanowiec powinien jawnie uczestniczyć w zyciu forum.
_________________ * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki * * Musisz się zalogować aby zobaczyć linki *
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum